ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ : 1η Πανελλήνια συνάντηση όλων των Δασκάλων Παραδοσιακού Χορού & Χορευτικών Συγκροτημάτων

Image

Η αναγκαιότητα της συνάντησης

Σε αυτήν την «πρόκληση διαλόγου» χοροδιδάσκαλοι από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν , με στόχο την  καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας, την κριτική σκέψη, την αποκόμιση γνώσεων και την ψυχαγωγία. Σκοπός μας είναι να δώσουμε μια νέα διάσταση στη συνεργασία μεταξύ των δασκάλων παραδοσιακού χορού και να προσδώσουμε νέες αξίες στις συναντήσεις μας.

Πρέπει να δημιουργήσουμε μεταξύ μας ένα κλίμα εμπιστοσύνης & ασφάλειας. Για να επιτευχθεί αυτό το κλίμα χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων. Είναι αναγκαίο να βρούμε τα σημεία επαφής που θα μας παρακινήσουν σε θετικές σκέψεις.

Η αλλαγή του τρόπο σκέψης και της νοοτροπίας μας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν συχνά και σταθερά ενισχυθεί από ενωτικές προσπάθειες όλων μας.

Χωρίς να λειτουργούμε μεμονωμένα και προς διαφορετικές κατευθύνσεις είναι καιρός όλοι μαζί να προβληματιστούμε και με συλλογική προσπάθεια να αναζητήσουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Αυτή η Συνάντηση δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα των δασκάλων, αλλά θα βάλει τις βάσεις για μια κοινή πορεία και μια συνεννόηση μεταξύ μας. Η Συνάντηση θα είναι μια ευκαιρία για όλους τους χοροδιδασκάλους να μην περιχαρακώνονται στα στενά όρια των τυπικών υποχρεώσεων της απλής μετάδοσης γνώσεων, αλλά να ανοίξουν νέους ευρύτερους ορίζοντες.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις, με γνώμονα την ανάγκη για δημιουργία, αλλά και την προσπάθεια καλλιέργειας νέας γενιάς εμπνευσμένων και συνειδητοποιημένων χοροδιδασκάλων, το ΚΕ.Λ.Ε. σας προτείνει να συμμετάσχετέ σε αυτή την Συνάντηση γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Ευελπιστώντας σε μια μελλοντική συνεργασία και αναμένοντας την συμμετοχή σας,  σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Καλή μας επιτυχία!!! Καλώς να ανταμώσουμε……….

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.