Σάκκας Γιάννης

sakkasgiannis.jpg

Σάκκας Γιάννης

Ο Γιάννης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1985. Το 2006 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και από το 2007 διδάσκει ως μόνιμος εκπαιδευτικός.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και Συνεκπαίδευση από το
πανεπιστήμιο του Northampton στην Αγγλία. Έχει συμμετέχει σε πολλά εκπαιδευτικά
σεμινάρια και συνέδρια πανελληνίως, ενώ το 2014 ήταν εισηγητής στο 3ο Πανελλήνιο
Συνέδριο Ειδικής Αγωγής που διεξήχθη στην Αθήνα.
Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές του υποχρεώσεις ασχολήθηκε και ασχολείται με διάφορες πολιτιστικές δράσεις. Στη Σαντορίνη, όντας εκπαιδευτικός, συμμετείχε στη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήρας, όπου σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ι. Καμπανέλλη τον Ιούνιο του 2014. Πλούσια πολιτιστική δράση είχε και στις υπόλοιπες περιοχές που υπηρέτησε σαν εκπαιδευτικός, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τονΕξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς Ολύμπου που είναι και τόπος καταγωγής του.
Η ενασχόληση του με τον χορό ξεκίνησε από τη σχολική και εφηβική του ηλικία,
συμμετέχοντας σε διαφόρους χορευτικούς συλλόγους παραδοσιακών χορών της πόλης μας, με το πάθος του για χορό να παραμένει έντονο και στην ενήλικη ζωή του συμμετέχοντας ενεργά σε χορευτικούς συλλόγους στη Σίφνο και στη Σαντορίνη, όπου υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός. Τα τελευταία χρόνια, επιστρέφοντας και μένοντας μόνιμα στη Λάρισα, αποτελεί χορευτή και δάσκαλο στο ΚΕ.Λ.Ε καθοδηγώντας το νέα παραρτήματα του Αγ.Γεωργίου και της Ακαδημίας

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.