Τσούτσας Γιάννης

_dsc6842.jpg

Τσούτσας Γιάννης

Ο Γιάννης, γεννημένος το 1991, αποτελεί μέλος του ΚΕ.Λ.Ε από το 1998 έχοντας περάσει από διάφορα τμήματα διδασκαλίας και έχοντας αμέτρητες εμπειρίες από  παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία, έχει ασχοληθεί με τμήματα ενηλίκων αλλά και παιδικά από το 2013 στη θέση του χοροδιδασκάλου.
 
Το 2016 παρουσίασε στο Διεθνές Μαθηματικό Συνέδριο Θεσσαλονίκης την έρευνα του με θέμα την Διδασκαλία Παραδοσιακών χορών και τη συμβολή τους στην κατανόηση προμαθηματικών εννοιών σε παιδιά 5-8 ετών, ενώ στα πλαίσια της δημιουργικής διδασκαλίας έχει δουλέψει με παιδιά με ειδικές ικανότητες και παιδιά μειονοτήτων τόσο εθελοντικά στο ΚΔΑΠ Ν. Σμύρνης αλλά και στο Camp της DRC στο Κουτσόχερο.
 
Από το 2013 εως σήμερα είναι υπεύθυνος του παραρτήματος  του ΚΕ.Λ.Ε. στη συνοικία  του Ιπποκράτη στη Λάρισα καθώς και στο ΚΕ.Λ.Ε. Φαρσάλων. Την τελευταία πενταετία έχει συνεργαστεί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ντόπιων Φαρσάλων «Ενιπέας» και το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Δελερίων.

Τον Νοέμβριο του 2016 παρέδωσε για πρώτη φορά μαθήματα εκτός των συνόρων της χώρας σε φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου του Τορίνο, σε ένα σεμινάριο εξοικείωσης των Ιταλών χορευτών στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. 
Το καλοκαίρι του 2019 και μέσω του προγράμματος Erasmus For Young Entrepreneurs, βρέθηκε στην Τουρκία, όπου σε συνεργασία με το studio Yunanistanbul,πραγματοποίησε σεμινάρια και μαθήματα ελληνικού χορού στην Κωνσταντινούπολη και την Αλικαρνασσό.
Ακόμη, είναι εμπνευστής αλλά και υπεύθυνος επικοινωνίας του Φεστιβάλ Θάσου "Παλατάκι" απο το 2017, μιας και η Θάσος είναι τόπος καταγωγής του.
Ο Γιάννης , γέννημα θρέμα του ΚΕ.Λ.Ε., για 21 συναπτά έτη, διδάσκει τόσο τμήματα αρχαρίων όσο και προχωρημένα, είναι υπεύθυνος του τμήματος εκμάθησης Κρητικών χορών, ενώ έχει παρουσιάσει πλήθος παραστάσεων ως χορευτής και ως χοροδιδάσκαλος.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.