Τσούτσας Γιάννης

tsoutsas.jpg

Τσούτσας Γιάννης

Ο Γιάννης, γεννημένος το 1991, αποτελεί μέλος του ΚΕ.Λ.Ε από το 1998 έχοντας περάσει από διάφορα τμήματα διδασκαλίας και έχοντας εμπειρίες από αμέτρητες παραστάσεις και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία, έχει ασχοληθεί με τμήματα ενηλίκων αλλά και παιδικά από το 2013 στη θέση του χοροδιδασκάλου.
 
Το 2016 παρουσίασε στο Διεθνές Μαθηματικό Συνέδριο Θεσσαλονίκης την έρευνα του με θέμα την Διδασκαλία Παραδοσιακών χορών και τη συμβολή τους στην κατανόηση προμαθηματικών εννοιών σε παιδιά 5-8 ετών, ενώ στα πλαίσια της δημιουργικής διδασκαλίας έχει δουλέψει με παιδιά με ειδικές ικανότητες και παιδιά μειονοτήτων.
 
Από το 2013 εως σήμερα ήταν υπεύθυνος των παραρτημάτων  του συλλόγου στις συνοικίες της Ν. Σμύρνης, της Χαραυγής και του Ιπποκράτη σε ενήλικα και παιδικά τμήματα. Παράλληλα εργάζεται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ντόπιων Φαρσάλων «Ενιπέας» και έχει συνεργαστεί με το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Σύλλογο Δελερίων.

Τον Νοέμβριο του 2016 παρέδωσε για πρώτη φορά μαθήματα εκτός των συνόρων της χώρας σε φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου του Τορίνο, σε ένα σεμινάριο εξοικείωσης των Ιταλών χορευτών στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ακόμη, είναι εμπνευστής αλλά και διοργανωτής του Φεστιβάλ Θάσου ¨Παλατάκι", μιας και η Θάσος είναι τόπος καταγωγής του. Εκτός από τα παραπάνω διδάσκει στο ΚΕ.Λ.Ε τόσο τμήματα αρχαρίων όσο και προχωρημένα, ενώ έχει παρουσιάσει πλήθος παραστάσεων ως χορευτής και ως χοροδιδάσκαλος.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2019 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.