Κετενίδη Χάϊντι

ketenidi.jpg

Κετενίδη Χάιδω Θεοπίστη

Γεννήθηκε το 1987 στη Λάρισα. Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Δασολογίας και  Φυσικού Περιβάλλοντος , της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, εκ των οποίων ο ένας είναι στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση όπου και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία ειδικής αγωγής.

Η ενασχόλησή της με τον παραδοσιακό χορό ξεκίνησε από την ηλικία των πέντε (5) στο χορευτικό όμιλο «Λάρισα» του κ. Κώστα Γκισάκη. Κατά τα φοιτητικά χρόνια συνέχισε σε σύλλογο Καππαδοκών στη Θεσσαλονίκη και στο Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε μαθήματα κρητικών χορών στην Ιδαία Γη και σε κύκλο σεμιναριων στον κ. Γιάννη Μεγαλακάκη.

Το 2010 εντάχθηκε στην οικογένεια του ΚΕ.Λ.Ε. για να εξελίξει τις γνώσεις της πάνω στο χορό, στα ήθη/ έθιμα και τη λαογραφία,  αντιλαμβανόμενη ολοένα και περισσότερο τη σύνδεση που παρέχει η παράδοση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Το 2020-21 οι χοροδιδάσκαλοι του ΚΕ.Λ.Ε., κ. Σιαμπέτα- Γκιτέρσου Ειρήνη και κ. Γκιτέρσος Κώστας, της εμπιστεύτηκαν την διδασκαλία παραδοσιακών χορών στο παιδικό τμήμα του συλλόγου. Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις και σε σεμινάρια που αφορούν το χορό και την παράδοσή μας.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.