Νέα-Ανακοινώσεις

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 16:52

"Του χρόνου...Τα καμώματα...¨ - Μία υπέροχη βραδιά Featured

Το ΚΕ.Λ.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλα τα μέλη του που πήραν μέρος στην χορευτική παράσταση του Κηποθέατρου Αλκαζάρ με τίτλο Του χρόνου….Τα καμώματα...

Μας κάνατε υπερήφανους και ευτυχισμένους. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε όλο το χρόνο. Περάσαμε απίστευτα όμορφα μαζί σας και χαμογελάσαμε με την ψυχή μας αληθινά, γνήσια, πηγαία και αυθεντικά.

Είμαστε βέβαιοι πως οι δεσμοί φιλίας που έχουμε αναπτύξει θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Έχουμε πολλά ακόμη να ζήσουμε, έχουμε πολλά να οραματιστούμε, πολλά που θα δημιουργήσουμε, όλοι μαζί έχουμε μόνο να ελπίζουμε στα καλύτερα που έρχονται!!!

Το ραντεβού μας για να ευχηθούμε σε όλους σας καλό καλοκαίρι θα είναι το μεσημέρι του Σαββάτου 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 στην πλατεία Μεγαλόβρυσου για ένα τεράστιο γλέντι βγαλμένο από τα παλιά. Δημιουργήστε την παρέα, φέρτε τους φίλους σας να διασκεδάσουνε μαζί μας. Όλοι μαζί, μια αγκαλιά, γλεντάμε, χαιρόμαστε, χορεύουμε σε ένα μεγάλο κύκλο…..γιατί καλοκαίρι σημαίνει όμορφες βραδιές με χορό και μουσική.

Τα φιλιά, την αγάπη μας και τον σεβασμό μας σε όλους. Ιδιαίτερα στους δασκάλους μας Ανδρόνικο Καράκη, Ελένη Γκιτέρσου, Χάϊντι Κετενίδη, Γιάννη Τσούτσα, Γιάννη Σάκκα και Γιώργο Ζάχο.

Για το ΚΕ.Λ.Ε.
Ειρήνη Σιαμπέτα, Κώστας Γκιτέρσος

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.