Νέα-Ανακοινώσεις

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 19:05

Εθνική Ελλάδος, γειά σου…vol.3 Featured

Εθνική Ελλάδος, γειά σου…vol.3

«...ώσπου η σύναξις αυτή σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί…»

Το ΚΕ.Λ.Ε. ετοιμάζει ένα γλέντι όπου θα συμμετέχουν κάποιες από τις καλύτερες ορχήστρες της Ελλάδος στο είδος τους, με καταξιωμένους μουσικούς, σε ένα συνδυασμό που μέχρι τώρα δεν έχουμε ξανασυναντήσει, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.00 στην αίθουσα δεξιώσεων στο Palladium στη Λάρισα.

Σκοπός είναι να καλέσουν όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που ασχολούνται με τους παραδοσιακούς χορούς να συμμετέχουν με ενωτικό σκοπό και κυρίαρχη φιλοσοφία το Ελληνικό γλέντι και μαζί να χαράξουν έναν καινούργιο δρόμο συνεργασίας.

Στην ανακοίνωσή  τους αναφέρουν το εξής: «Σε αυτή τη σύναξη της παράδοσης, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, χωρίς διακριτικά μπλουζάκια και λάβαρα, χωρίς εμφανίσεις χορευτικών σχημάτων!!!

Ελάτε ως απλοί χορευτές, λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής. Ελάτε να γλεντήσετε και να τραγουδήσετε με την ψυχή σας. Ελάτε να εκφραστείτε αγνά και αληθινά, ελπίζοντας πως αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη».

Θα συμμετέχουν:

  • Από την Ήπειρο η Ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα
  • Από τη Θράκη η ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα
  • Από την Μακεδονία οι Χρυσοδάκτυλοι
  • Από τον Πόντο ο Βασίλης Φωλίνας με τον Τάσο Παρχαρίδη.

Πρόκειται για μια συνάντηση πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ οι κρατήσεις των θέσεων έχουν ξεκινήσει. Οι συμμετοχές είναι αρκετές και οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί άμεσα να επικοινωνήσουν στο 6937007191 ή στο emailkelelarissas@gmail.com 

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.