Νέα-Ανακοινώσεις

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 23:16

Το ΚΕντρο Λαογραφικών Ερευνών εντυπωσίασε στο Βελιγράδι!

   Στις εκδηλώσεις του "Ελληνικού Σαββατοκύριακου" του Βελιγραδίου βρέθηκε το ΚΕ.Λ.Ε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο και πιο εκφραστικό τρόπο την ελληνική κουλτούρα . Η εκδήλωση διοργανώνεται για 2η φορά από το Γραφείο ΕΟΤ Σερβίας υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας, της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων στη Σερβία, του Δήμου Βελιγραδίου, του Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου και του Εθνικού Σερβικού Τουριστικού Οργανισμού.

   Στη διοργάνωση συμμετείχαν ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Σερβία, κυρίως στους κλάδους τροφίμων-ποτών και υπηρεσιών (χρηματοπιστωτικά, τουρισμός), ενώ οι εκδηλώσεις πλαισιώθηκαν με ζωντανή ελληνική μουσική και χορευτική παρουσίαση από πολυμελές χορευτικό συγκρότημα που ταξίδεψε στο Βελιγράδι ειδικά για το σκοπό αυτό με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας.
   Και τις δύο ημέρες, οι εκδηλώσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού κατοίκων του Βελιγραδίου, που είχαν την ευκαιρία να γευτούν ελληνικές νοστιμιές, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με την ελληνική μουσική και να γνωρίσουν αυθεντικές όψεις της Ελλάδας.

 

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2024 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.