Νέα-Ανακοινώσεις

Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 12:51

Το ΚΕ.Λ.Ε στο Μαυροβούνιο

Με επιτυχία και κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού το ΚΕ.Λ.Ε. συμμετείχε στο 9th International Folklore Festival, από 1-7 Ιουλίου, στο Μπαρ του Μαυροβούνιου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αποστολές από διάφορες χώρες, όπως Πολωνία, Βουλγαρία κ.ά., πλημμυρίζοντας τη σκηνή του κάστρου, μέσα στην παλιά πόλη του Μπαρ, με παραδοσιακούς ήχους, εντυπωσιακές φορεσιές και απαράμιλλη δεξιοτεχνία.

Πέρα από τις χορευτικές δράσεις το ΚΕ.Λ.Ε. πραγματοποίησε οργανωμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις στις μεσαιωνικές πόλεις της Μπούντβα, του Κότορ, αλλά και του Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, εξερευνώντας την ιστορία,  την κουλτούρα αλλά και την ομορφιά του τοπίου.

Αξιοσημείωτο να τονισθεί αποτελεί η επίσκεψή μας στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα, όπου ο ζωγράφος-αγιογράφος και συμπολίτης μας Χρήστος Παπανικολάου μας ξενάγησε στον ναό, στο αμφιθέατρο, αλλά και στο Παρεκκλήσι της Γεννήσεως, όπου ή αγιογράφησή του αποτελεί έργο ζωής για τον ίδιο. Μείναμε έκθαμβοι μπροστά στο μεγαλείο του έργου του και πραγματικά τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπειρία αυτή που μας χάρισε.

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.