Νέα-Ανακοινώσεις

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 14:03

"To Δάσος της Παράδοσης"

Το ΚΕ.Λ.Ε. στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί ετησίως, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στην υλοποίηση του φετινού περιβαλλοντικού project.

Με αυτό το project συνδέουμε την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία με το περιβάλλον και την περιβαλλοντική συνείδηση, καθώς χρησιμοποιώντας παλιά αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά, παράγουμε ένα προϊόν προς πώληση και χρησιμοποιούμε τα έσοδα για να φυτέψουμε το δικό μας δάσος. Το δάσος της «Παράδοσης»

 

ΤΟ PROJECT ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ.

 

Α. Η πρώτη δράση είναι η ανακύκλωση και η χρήση παλαιών αντικειμένων που είναι σε αχρηστία, για μεταποίηση και νέα χρήση. Τα αντικείμενα θα εκτεθούν στο χώρο του ΚΕ.Λ.Ε σε ένα χριστουγεννιάτικο bazar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την επόμενη δράση. Το Χριστουγεννιάτικο Bazar θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του ΚΕ.Λ.Ε. στις 14 Δεκεμβρίου.

Β. Η επόμενη και συνδεδεμένη εξωτερική δράση, έχει στόχο την δέντρο φύτευση σε κάποιο επιλεγμένο σημείο, σε συνεργασία με το Δήμο. Τα παιδιά και οι ενήλικες ανά τμήματα, θα φυτέψουν συγκεκριμένο αριθμό δέντρων σε ένα σημείο που  θα ονομαστεί, το «Δάσος Της Παράδοσης». Στόχος του ΚΕ.Λ.Ε. να συντηρήσει και να μεγαλώσει αυτό το δάσος στο μέλλον και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στην πόλη μας!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:

 

Για την κατασκευή των αντικειμένων απαιτείται φαντασία και δημιουργικότητα. Σκοπός μας είναι να χρησιμοποιήσουμε κάτι  που μέχρι τώρα φαντάζει άχρηστο και να του δώσουμε μορφή άρα και αξία.

Χρησιμοποιήστε:

  • Παλιά υφάσματα/σκεύη/ενδύματα και υποδήματα
  • Ανακυκλώσιμα υλικά- Πλαστικά καπάκια-ρολά από χαρτί-συσκευασίες
  • Ξύλα, κλαδιά και οτιδήποτε μας χαρίζει η φύση απλόχερα αυτή την εποχή
  • Παλιά αντικείμενα που έχετε σκοπό να αποχωριστείτε γιατί έχουν πιάσει σκόνη

Αν διαλέξατε τα αντικείμενα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε και έναν ακόμα φίλο σας, το Internet!

 Και μην ξεχνάτε…. Το θέμα μας είναι τα Χριστούγεννα!

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Δείτε επίσης

Social

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

  17A Μαβίλη, Λάρισα

  kelelarissas@gmail.com

  +30 2410530946

  +30 6937007191

Θα μας βρείτε

©2023 ΚΕΛΕ. All Rights Reserved.